Bedemand Vejle

Bedemand Vejle og omegn

Trekantens Bedemænd er din lokale bedemand i Vejle og omegn. Vi ved, hvor hårdt det kan være at være pårørende. Derfor gør vi alt for, at du kan være sikker på du er i trygge hænder. Dette gør vi med professionel hjælp og koordinering af alt i forbindelse med enten begravelse eller bisættelse. Vi kan hjælpe med alt, lige fra dødsfaldet sker til selve højtideligheden er afviklet og alle parter har fået ro. Igennem årene vi har eksisteret, har vi oparbejdet en stor rutine og ekspertise i at klare jer igennem den svære tid. Dette gør vi gerne via en professionel og nede på jorden dialog med de pårørende. Vi lytter til jer og hvad jeres ønsker er. Ved os er der transparent priser og ingen ekstra regninger.

Vi vil være din foretrukne bedemand i Vejle og omegn, så derfor tilbyder vi selvfølgelig begravelse/bisættelse i alle kirker.

Begravelse

Vælger I som pårørende den traditionelle begravelse, består det grundlæggende i, at kisten bliver sænket i jorden, og man her kan sige farvel til sin kære. Ved en begravelse tages der bl.a. stilling til kistevalg og dekoration, og dette kan virke uoverskueligt i en svær tid.

Fra: 12.635,-

Bisættelse

Er der ønske om, at den afdøde skal bisættes, foregår det, modsat en begravelse, ved at bisættelsen afsluttes med, at kisten bliver kørt til krematoriet. Herefter vil urnen blive stedt til hvile. Måden hvorpå dette skal foregå kan der være flere af, og det er derfor et individuelt ønske.

Fra: 12.498,-

info@trekantensbedemaend.dk

Bliv ringet op

Bedemand
Carsten Ovesen
Tlf. 75 52 00 02

Koldingvej 144C, 7100 Vejle

info@trekantensbedemaend.dk

Bliv ringet op

Bedemand
Dorthe Ovesen
Tlf. 75 52 00 02

Kirker i Vejle

Kort oversigt over nogle kirker i Vejle. Du kan læse mere om dem ved at klikke på dem.

Bedemand Vejle ved Vor Frelsers Kirke

Vor Frelsers Kirke

Sct Nikolai Kirke bedemand Vejle

Sct. Nikolai Kirke

Hover Kirke Vejle

Hover Kirke

Grejsdal Kirke ved Bedemand Vejle

Grejsdal Kirke

Har du brug for mere viden fra din lokale bedemand Vejle?

Du er altid velkommen til at tage kontakt til os, hvis du mangler informationer om, hvordan processen forløber og hvilke muligheder du har. Vi er din lokale bedemand i Vejle, der tilbyder gennemsigtige priser, hvor du altid kan regne med at kvaliteten er i højsædet. Hos os hjælper vi dig altid igennem den svære tid på en professionel facon, så du og de andre pårørende kan få en mindeværdig afsked med jeres nærmeste.
Scroll til toppen