Kirkegård & kremerings udgifter

Kirkegård & kremerings udgifter

krematoriumspriser

Aabenraa Kr. 1.829,- borgere udenfor kommunen 2.569,-

Kolding Kr. 2.000,- borgere udenfor kommunen koster 2.500-2.800,-

Horsens Kr. 2.491,-

Esbjerg Kr. 3.047,- borgere udenfor kommunen 3.716,-

Traditionelt set bliver man altid begravet eller får sin urne nedsat i sit eget sogn. Ønskes der en anden kirkegård end den tildelte i sit sogn, vil I kunne møde afslag. Der skal være et såkaldt sognebånd til kirkegården – ellers kan man blive afvist og høfligt henvist til den lokale kirkegård. Alle, uanset trosretning, kan dog benytte sig af de anonymes fællesgrav på alle kirkegårde. I dette tilfælde kan det indebære et udenbystillæg:

Medlem/indenbysborger

Gennemsnitligt koster det 3.300 kr. for en nedsættelse i fællesplæne, mens et traditionelt gravsted i snit koster 5.900 kr. Det dyreste valg er et kistegravsted, som koster fra ca 9.500 kr. inkl. Gravearbejde.

Det variere dog altid, derfor hjælper Trekantensbedemænd pårørende med at få et overblik over omkostningerne og rådgiver om de muligheder der findes.

Ikke medlem/udenbysborger

Gennemsnitligt koster det ca.4.800 kr. for en nedsættelse i fællesplæne, mens et traditionelt gravsted i snit koster ca.8.200 kr. Det dyreste valg er et kistegravsted som koster fra ca. 17.400 kr. inkl. gravearbejde.

Trekantensbedemænd rådgiver og vejleder altid pårørende omkring mulighederne.

Scroll til toppen