Bedemand Horsens

Bedemand Horsens og omegn

Trekantens Bedemænd servicere også dig i Horsens og omegn. Vi ved, hvor hårdt det kan være at være pårørende. Derfor gør vi alt for, at du kan være sikker på du er i trygge hænder. Dette gør vi med professionel hjælp og koordinering af alt i forbindelse med enten begravelse eller bisættelse. Vi kan hjælpe med alt, lige fra dødsfaldet sker til selve højtideligheden er afviklet og alle parter har fået ro. Igennem årene vi har eksisteret, har vi oparbejdet en stor rutine og ekspertise i at klare jer igennem den svære tid. Dette gør vi gerne via en professionel og nede på jorden dialog med de pårørende. Vi lytter til jer og hvad jeres ønsker er. Ved os er der transparent priser og ingen ekstra regninger.

Vi vil være din foretrukne bedemand i Horsens og omegn, så derfor tilbyder vi selvfølgelig begravelse/bisættelse i alle kirker.

Begravelse

En traditionel begravelse består grundlæggende, i at kisten bliver sænket i jorden. Det er her man siger farvel til sin kære. Her tages der blandt andet stilling til kistevalg og dekoration. Dette kan virke uoverskueligt i denne svære tid.

Fra: 12.635,-

Bisættelse

En bisættelse foregår, modsat en begravelse, ved at kisten til slutningen bliver kørt til krematoriet. Urnen bliver stedt til hvide senere. Alt dette kan foregå på flere måder, som derved gør det til et individuelt ønske. Læs mere om mulighederne her.

Fra: 12.498,-

info@trekantensbedemaend.dk

Bliv ringet op

Bedemand
Carsten Ovesen
Tlf. 75 52 00 02

info@trekantensbedemaend.dk

Bliv ringet op

Bedemand
Dorthe Ovesen
Tlf. 75 52 00 02

Kirker i Horsens

Kort oversigt over et par kirker i Horsens. Du kan læse mere om dem ved at klikke på dem.
Vor Frelsers Kirke Horsens

Vor Frelsers Kirke

Soender Vissing Kirke

Sønder Vissing Kirke

Horsens Klosterkirke

Horsens Klosterkirke

Har du brug for mere viden fra din lokale bedemand Horsens?

Scroll til toppen