Bedemand Fredericia

Bedemand Fredericia og omegn

Trekantens Bedemænd er din lokale bedemand i Fredericia og omegn. Vi ved, hvor hårdt det kan være at være pårørende. Derfor gør vi alt for, at du kan være sikker på du er i trygge hænder. Dette gør vi med professionel hjælp og koordinering af alt i forbindelse med enten begravelse eller bisættelse. Vi kan hjælpe med alt, lige fra dødsfaldet sker til selve højtideligheden er afviklet og alle parter har fået ro. Igennem årene vi har eksisteret, har vi oparbejdet en stor rutine og ekspertise i at klare jer igennem den svære tid. Dette gør vi gerne via en professionel og nede på jorden dialog med de pårørende. Vi lytter til jer og hvad jeres ønsker er. Ved os er der transparent priser og ingen ekstra regninger.

Vi vil være din foretrukne bedemand i Fredericia og omegn, så derfor tilbyder vi selvfølgelig begravelse/bisættelse i alle kirker.

Begravelse

En traditionel begravelse består grundlæggende, i at kisten bliver sænket i jorden. Det er her man siger farvel til sin kære. Her tages der blandt andet stilling til kistevalg og dekoration. Dette kan virke uoverskueligt i denne svære tid.

Fra: 12.635,-

Bisættelse

En bisættelse foregår, ved at kisten til slut bliver kørt til krematoriet. Urnen bliver stedt til hvide senere. Alt dette kan foregå på flere måder, som derved gør det til et individuelt ønske. Læs mere om mulighederne for en bisættelse her.

Fra: 12.498,-

info@trekantensbedemaend.dk

Bliv ringet op

Bedemand
Carsten Ovesen
Tlf. 75 52 00 02

info@trekantensbedemaend.dk

Bliv ringet op

Bedemand
Dorthe Ovesen
Tlf. 75 52 00 02

Udvalgte kirker i Fredericia

Kort oversigt over udvalgte kirker i Fredericia. Du kan læse mere om dem ved at klikke på dem. Med os som bedemand, tilbyder vi dog begravelse i alle kirker

Sankt Michaelis Kirke ved Bedemand Fredericia

Sankt Michaelis Kirke

Bedemand Fredericia Trinitatis Kirke

Trinitatis Kirke

Christians Kirken i Fredericia

Christians Kirken

Hannerup Kirke Bedemand Fredericia

Hannerup Kirke

Bedemand Fredericia med alle svarene

Scroll til toppen