Bedemand Esbjerg

Bedemand Esbjerg og omegn

Trekantens Bedemænd servicere kunder i Esbjerg og omegn. Vi ved, hvor hårdt det kan være at være pårørende. Derfor gør vi alt for, at du kan være sikker på du er i trygge hænder. Dette gør vi med professionel hjælp og koordinering af alt i forbindelse med enten begravelse eller bisættelse. Vi hjælper med alt, lige fra dødsfaldet sker til selve højtideligheden er afviklet og alle parter har fået ro. Igennem årene vi har eksisteret, har vi oparbejdet en stor rutine og ekspertise i at klare jer igennem den svære tid. Dette gør vi gerne via en professionel og nede på jorden dialog med de pårørende. Vi lytter til jer og hvad jeres ønsker er. Ved os er der transparente priser og ingen ekstra regninger.

Vi vil være din foretrukne bedemand i Esbjerg og omegn, så derfor tilbyder vi selvfølgelig begravelse/bisættelse i alle kirker.

Begravelse

Vælger I som pårørende den traditionelle begravelse, består det grundlæggende i, at kisten bliver sænket i jorden, og man her kan sige farvel til sin kære. Ved en begravelse tages der bl.a. stilling til kistevalg og dekoration, og dette kan virke uoverskueligt i en svær tid.

Fra: 12.635,-

Bisættelse

Er der ønske om, at den afdøde skal bisættes, foregår det, modsat en begravelse, ved at bisættelsen afsluttes med, at kisten bliver kørt til krematoriet. Herefter vil urnen blive stedt til hvile. Måden hvorpå dette skal foregå kan der være flere af, og det er derfor et individuelt ønske.

Fra: 12.498,-

Ring døgnet rundt

53 64 64 04

Fremme inden 3 timer til samtale

Ring til os døgnet rundt hele året gratis og uforpligtende, vi står klar med personlig råd og vejledning.

Bedemand
Carsten Ovesen
Tlf. 75 52 00 02

Ring døgnet rundt

53 64 64 04

Fremme inden 3 timer til samtale

Ring til os døgnet rundt hele året gratis og uforpligtende, vi står klar med personlig råd og vejledning.

Bedemand
Dorthe Ovesen
Tlf. 75 52 00 02

Kirker i Esbjerg

Vor Frelsers Kirke Esbjerg

Vor Frelsers Kirke

Saedden Kirke Esbjerg

Sædden Kirke

Treenighedskirken Esbjerg

Treenighedskirken

Har du brug for mere viden fra din lokale bedemand Esbjerg?

Scroll til toppen